woensdag 22 juni 2011

Afstudeerproject

Voor mijn afstudeerproject ben ik al een paar maanden bezig met ontwikkelen van een zogeheten interactief prentenboek. In het kort is dit een applicatie voor kinderen van 3 tot 7 jaar, waarbij kinderen interactief een verhaal beleven op de iPad.

Ik ben hiermee gestart nadat ik onderzoek had gedaan voor mijn ondernemingsplan, ik heb altijd een zwak gehad voor kinderen en was op zoek naar een manier om kinderboeken te illustreren. Het bleek dat veel kinderboeken ook al digitaal werden gemaakt door buitenlandse bedrijven maar ook al een aantal in Nederland.

Op dat moment wist ik dat ik mijn vaardigheden in multimedia ging combineren met mijn creativiteit in illustraties en concepten. Om zo producten te ontwikkelen die kinderen plezier brengen, maar ook onbewust een didactische laag bezitten waardoor kinderen er ook van leren.

Op dit blog vind je verschillende berichten die te maken hebben met mijn projecten, maar ook over de verschillende vraagstukken waar ik mee zit. Ik zal op zoek gaan naar interessante artikelen die te maken hebben met interactieve kinderboeken en deze ook gaan plaatsen op dit blog.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten